Erä- ja luonto-oppaasi

Palautteita asiakkailta

EFR -ensiapukoulutus

asiakkaiden suusta

 • Erinomaisesti vedetty kertauskurssi. Selkeä opetustyyli ja hieman haastava ryhmämme pidettiin ruodussa asiallisen jämäkällä otteella. Eräpeikko osaa tämän homman. Kahden vuoden päästä taas kertaamaan.
  - Petri
 • Mika Andersson piti meille ensiapukoulutuksen kertauksen päivittääksemme Eräopaskoulutuksessa 2019-2020 suorittamamme kortin "Primary & Secondary Care CPR/AED/First Aid".

  Pidin Mikan toimintaa kurssin vetäjänä erittäin onnistuneena. Hänen esiintymistyylinsä oli rauhallinen ja kaikki huomioon ottava. Harjoitukset hän suoritti pääsääntöisesti ensin itse konkreettisen esimerkin antaakseen. Harjoitukset tapahtuivat pienryhmissä, jolloin kaikilla oli varmasti aikaa harjoitella, saada palautetta ja todentaa oma osaamisensa. Mika myös varmisti, että näin tapahtuu.

  Ryhmän henki ja keskustelukulttuuri oli erinomainen koko koulutuksen ajan. Mika piti paketin kasassa esimerkillisesti ja aikataulussa.
  - Anne K.

 • Olit erittäin joustava kurssiaikataulun järjestämisessä, joka oli erittäin hieno juttu. Vastasit myös tiedusteluihin ja pidit ajan tasalla kortin saapumisesta. Kurssin vetäjänä olit todella rauhallinen ja selvitit asiat perinpohjaisesti. Opetus oli myös selkeää ja ymmärrettävää ja tapahtui niin, että opiskelija varmasti ymmärsi asian ennen kuin mentiin eteenpäin. Olit myös selvästi itse paneutunut ja innostunut ensiapuasioihin, joka heijastui puheestasi ja toiminnastasi.
  - Jenna 


Eräpeikko

odottaa yhteydenottoasi

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita