Erä- ja luonto-oppaasi

Eräpeikko

Eräpeikko

on kaikkea tätä

  • Ensiapukouluttaja
  • Erä- ja luonto-opas
  • Nuoriso- ja vapaa-aikaohjaaja

Mika Andersson alias Eräpeikko on hankkinut vankan kokemuksen monella eri alalla. Remontti- ja saneeraustyöt, rautakaupan eri tehtävät ja nuorisotyö ovat kasvattaneet osaamista ja kykyä toimia erilaisissa ympäristöissä. Luonto ja luonnossa toimiminen on ollut ja on edelleen lähellä sydäntä. Vuosien kokemus partioharrastuksesta ja lasten sekä nuorten kanssa työskentelystä on opettanut kyvyn toimia ja tulla toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Laaja mielikuvitus antaa oman mausteensa Eräpeikon toimintaan.

Eräopaskouluttajan sanoja mukaillen "safety comes first" ohjaa Eräpeikon toimintaa kaikissa aktiviteeteissä. Turvallinen toiminta, turvallisessa ympäristössä on lähtökohta suunnittelulle ja toiminnalle.

Eräpeikko noudattaa kestävän kehityksen periaatteita ja huomioi nämä niin hankintojen kuin ulkopuolisten palveluidenkin suhteen. Eräpeikko suosii lähituotantoa ja paikallisia palveluita ja noudattaa roskattoman retkeilyn etikettiä. Materiaalihankintojen suhteen Eräpeikko pyrkii käyttämään kierrätettyjä tai kierrätettäviä materiaaleja.

Retkeily voi olla suorittamista tai rentoilua ja hauskaa. Eräpeikon mukana pääset toteuttamaan molemmat tai vaan pitämään hauskaa.😄

Eräpeikko toimii pääasiassa Uudenmaan alueella, mutta tarvittaessa voi laajentaa reviiriään myös muualle eteläiseen Suomeen.


Iloisin mielin luontoon

tiedä vaikka kohtaisit Eräpeikon siellä

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita